Logman d.o.o. se bavi organizacijom prevoza robe u svim vidovima transporta i pratećih logističkih usluga. 

Posebnu pažnju posvećujemo svakom Vašem zahtevu, predlažići Vam najefikasnija transportna i logistička rešenja. Znanje, obrazovanje, iskustvo, posvećenost poslu, široka mreža pouzdanih partnera i želja za sticanjem novih iskustava nas preporučuje za dugoročnog i pouzdanog partnera.

Logman d.o.o. uz podršku mreže pouzdanih i proverenih agenata i partnera Vam nudi optimalna i ekonomična rešenja u organizaciji prevoza uz svu potrebnu logistiku kako u regionu i Evropi, tako i širom sveta. Rešavanjem Vaših transportnih i logističkih zahteva, omogućavamo Vam da punu pažnju posvetite realizaciji i unapređenju Vaše osnovne delatnosti.

Pored transportnih usluga nudimo i usluge skladištenja, manipulacije, distribucije i osiguranja robe u međunarodnom transportu, kao i posredovanje kod špediterskih poslova carinjenja robe.

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja svoje poslovanje usmerava u skladu sa poslovanjem i potrebama korisnika usluga, koja je uvek spremna za prihvatanje novih ideja i rešavanje izazova, koja predviđa i kreira nove trendove i koja postavlja više standarde u oblasti poslovanja.

Naša misija je pružanje pouzdane usluge, uz kontinuirano poboljšanje transportno-logističkih procesa, povećanje broja klijenata kroz iskrenu komunikaciju i profesionalan pristup svakom pojednačnom zahtevu. Omogućavamo zaposlenima da rade u kretivnom i sigurnom radnom okruženju uz mogućnost konstantnog usavršavanja i sticanja novih iskustava. Svakodnevno savetujemo i prenosimo znanja našim komitentima kao podršku u zajedničkom postizanju boljih rezultata.

Naši ciljevi su: kvalitetna usluga, pouzdanost, efikasnost, profesionalnost, poverenje i zadovoljstvo klijenata.Logman d.o.o. posluje u skladu sa domaćim i međunarodnim standardima iz oblasti špedicije.